Nezařazené

Typ 2 (zvlněné vlasy)

Vlasy typu 2 nejsou ani zcela rovné, ani kudrnaté. Jsou zvlněné jako ta horská bystřina, působí svobodomyslně a žensky. Vzpomeň si na nejžhavější vlasový trend posledních let, bohémské vlny (boho waves), kterým propadly celebrity i nenápadné ženy v ulicích! S tím, jak u typu 2 stoupají písmena abecedy, vln ve vlasech přibývá. Tu a tam mohou být volné spirály, i husté esovité prameny, ba kudrny. Vlasy jsou typicky u kořínků a v oblasti temena rovné a vlnit se začínají až od uší níž.

2A – je ten nejjemnější typ vlnitých vlasů, ve kterém se vlasy jemně vlní, jako by si s nimi pohrával vítr. (vlevo)

Typ 2B jsou volné prameny ve tvaru písmene S, které jsou však stále spíš vlnou než kudrnami. (uprostřed)

U typu 2C jsou vlny ve tvaru S už výraznější a vlasy se začínají vlnit už od kořínků. Tento typ vlasů mívá na dotek hrubší strukturu a také největší sklony ke krepatění.

Tipy pro vlasy typu 2

Typ 2 A: Protože Ti schází objem a definice vln, produkty mohou Tvé vlasy snadno zatížit a vlasy se pak budou prověšovat a rovnat. Používej stylingové produkty s lehkou strukturou, jako jsou Curly Girl pěny.

Typ 2 B: Abys posílila definici vln, po umytí vlhké vlasy suš takzvaným microploppingem (více zde).

Typ 2 C: Pro více objemu foukej vlhké (ale ne mokré!) vlasy po umytí difuzérem a hlavou dolů.

http://vlasy.gype.cz/wp-admin/customize.php?theme=blossom-feminine&return=http%3A%2F%2Fvlasy.gype.cz%2Fwp-admin%2Fthemes.php%3Ftheme%3Dblossom-feminine

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *